tiistai 24. maaliskuuta 2009

Kiitos Rita

En ole tottunut saamaan blogipalkintoja, mutta kiitos muistamisesta, Rita, huomaavaisen blogikulttuurin henkilöitymä! Edellisen ystävällisen muistamisen saadessani en edes oikein tiennyt, mitä sillä tehdään (kiitos silti edelleen PeeÄR-mies, e ole unohtanut!).

Taidan odottaa, kunnes olen sopivalla tavalla löytänyt sellaisia fantastisia blogeja, joita haluan nostaa esille. Nyt en ennätä selailla ja etsiä, vaikka heti tuleekin mieleen monenlaisia ajatuksia. Todella monet ihmiset bloggaavat suorastaan terveellisen ja tervehdyttävän mukavaa tekstiä, jota olisi kiva muistaa palkinnolla. Palataan asiaan!

2 kommenttia:

Rita A kirjoitti...

Useinhan nämä blogimaailman palkinnot jaetaan huomaavaisuudesta blogitovereita kohtaan, siis jos joku on ystävällisesti kommentoinut minun kirjoituksiani tai linkittänyt minua, annan palkinnon, mutta voin rehellisesti sanoa että sinun blogillesi annoin tämän Fabulous-tunnustuksen siksi että se on todellakin fabulous.

Kirjoituksesi ovat asiaa joka kiinnostaa ja elähdyttää minua. Ajattelin tuota edellisen postauksesi vampyyri- ja ihmisssusivertausta pitkään, olenhan juuri lukenut luonnehäiriöisistä, joilla on omat sisäiset yllykkeensä. Erittäin hieno yhtymäkohta ajateltavaksi.

Ma-Riikka kirjoitti...

Sehän näissä verkostoissa on parasta, että ajatukset ruokkivat toistaan. Ei tainnut olla sattumaa vaan johtui osaltaan postauksistasi, että omassakin mielessäni narsismi oli aktiivisena kun ajattelin vampyyreja:)