keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Koulutusohjelma

Ammattilaisia kutsutaan kouluttautumaan helvetin purkajiksi. Aiempi kokemus demonien manaamisesta ja vierailuista toisten henkilökohtaisissa helveteissä katsotaan eduksi koulutukseen valittavilta.

Helvetin purkutyö käsittää henkilökohtaisten helvettien kerrostumien huolellista ja kerroksellista, hidasta raivaustyötä. Purkajan on oltava äärimmäisen varovainen mutta myös rohkea. Tarkoitus on päästä kiinni perustuksiin ja järkyttää niitä. Jokainen helvetti on kuitenkin rakennettu hiekalle, vaikka ensin muulta näyttäisi ja vaikka pilarit olisivat kuinka syvällä.

Työhön vaaditaan enemmän tunnekykyjä kuin älyä. Tärkeää on taluttaa asukki helvetistään ulos niin että hän pystyy jättämään sen taakseen lopullisesti. Vaikka asukki näyttäisi kuinka kiintyneeltä helvettiinsä, se ei ole hänen kotinsa. Koti-ikävä ohjaa hänet kyllä oikeaan suuntaan, mutta siihen hän tarvitsee Purkajan apua. Purkajan on siis ehdottomasti uskottava pelastukseen. Hänen epäuskonsa helvetin perimmäiseen voimaan on tärkein työkalu sen purkamiseksi niin että siitä tulee vain ohut tomupilvi ja etäinen kangastus.

Jos tunnet kutsumusta työhön, sitä riittää varmasti. Työmiehiä on vähän, mutta työtä on paljon. Aloita kuitenkin purkamalla oma helvettisi ensin. Vaikka se olisi kuinka pieni, se voi häiritä muuta purkutyötä ja pahimmillaan alkaa kasvaa.

2 kommenttia:

mattitaneli kirjoitti...

Hei hyvä Ma-riikka,


Kiitos. Hyvä kirjoitus,
vaikka myös (aina) valitettavan
ajankohtainen.


Hyvää syksyä väreissään.


Ystävällisesti Matti

Rita A kirjoitti...

Olipa verraton teksti!

Löysin (vasta) äsken kommenttisi Maalaisen blogista, ja vastasin siihen.